ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρεία «Οικολογικά συστήματα θέρμανσης ΒΙΟ Greentech» δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου και της κατασκευής ειδών θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου «Caloma» , κατασκευάστριας εταιρείας επιτοίχιων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης και smart συσκευών θέρμανσης.

Η Greentech διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε λέβητες για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές ,σε συστήματα καύσης αερίου , πετρελαίου , πέλλετ , ξύλου , βιομάζας , ατμού και ελαφρώς κατεργασμένων καύσιμων(πριονίδι κ.α.).

Την ποιότητα των λεβήτων έρχεται και υπογράφει το όνομα Greentech By THERMOSTAHL το οποίο είναι ένα brand με προϊόντα που δημιουργήθηκαν και σχεδιάστηκαν από την Greentech με σκοπό να καλύψουν τις νέες ανάγκες των καταναλωτών για ένα πρακτικό ,ποιοτικό και με μοντέρνο design προϊόν .

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει το εργοστάσιο THERMOSTAHL ROMANIA στην Ελλάδα. Η THERMOSTAHL κατασκευάζει χαλύβδινους λέβητες και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης για περισσότερο από 40 χρόνια.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο με σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές με υγρά, αέρια και στερεά καύσιμα.

Εστιάζουμε στη συνεχή εξέλιξη νέων τεχνολογιών, μοντέρνας παραγωγής και σταθερή βελτίωση.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, στα Βαλκάνια, στη Βαλτική, Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Εκτός από τα προϊόντα THERMOSTAHL η εταιρία μας εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων για θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού και εξοικονόμηση ενέργειας και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους εφαρμογές.